lunes, 16 de mayo de 2016


Dominican Republic Cuisine

Gastronomia5

Dominican cuisine, features a“Creole” kitchen i.e. origin Europeanbut developed inAmerica with Africaninfluences. That is why it is similar tothat of countries of Latinspeakingsurrounding the Caribbean Sea,although with slight variations in eachregion and awards, giving rise tounique and authentic dishes ofQuisqueyaHe received influencefrom other peoples and cultures, as in the case of the immigrants oftheLesser Antilles (“cocolo”), who used the coconut in many of its dishes andthe Arabswho brought quipe.

The culinary specialties of the country vary according to regions, but incommon arean exquisite flavor that allow to satisfy the desires of the mostdemanding guests. Imay not be very dietary, but tasty and nutritious if thatwould be the best way to describe the national Cookbook, whichincorporates a variety of vegetables and vegetables which give a highnutritional value and great taste, as condiments.
Gastronomia4         Gastronomia3                  Gastronomia7
The main ingredients used in Creole menu are rice, meats, beans, foodstuffsand vegetables, condiments such as the chicken broth, tomato paste, liquidseasoning, among others. On a smaller scale, fish and seafood giving shapeto numerous and colorful foods that adorn the Dominican table daily.
The food consumed daily in the Dominican Republic is “The flag” whichconsists ofwhite rice, stewed beans and stew meat (of the type that is butpreferably meat of chicken, pork or beef)Sometimes served with fish orvegetables as tayota stewed, stewed eggplant, egg, spaghetti, smoked chopor molondrones. This dish can be accompanied by green, mixed salad(salad of beet, potato, carrot, egg, mayonnaise, corn, onion and salt) orRussian and green, mature or fried plantain.
On Christmas Eve with traditional dinner, which consists of moro degandules, baked pork is held or as we call him the Dominicans pork to thepuya, green, mixed, Russian, salads of elbow macaroni with tuna, sweetChristmas, Danish cookies, Christmasrice, Telera, wine of yellow banana,lasagna, avocado and eggnog pi
December 31many Dominicans have as usual the new year with a “soup”.

Dishes 

Gastronomia01
A dish which enjoys great popularity and acceptance is the stew, which is athistle for 7 meats in Dominican Republic, this dish is common in variousparts of Latin America, with variations. This is usually consumed at specialoccasions and served with avocado and rice.
The soup is a kind of soup with rice, usually chicken and pigeon peas,sardine, cod, habichuela, chop. This is eaten with avocado, if it is seasonal,spiced vinegar (vinegar of sour orange, oregano, chilli spicy and flavorful).
Gastronomia8
 The moro: is a mixture of beans, guandules orany type of grain, rice flavored with broth fromchicken, salt, sauce or pumpkin (pumpkin),recaito(, cilantro), tasty chili pepper cubanelle,onion, garlic and oil. This is accompanied by whatthe person you prefer, chicken in all its variants,spaghetti, broccoli with egg, stewed pork, stewedbeef, fish, scrambled eggs and a number ofcampaigns.

The mix: is a classic Dominican Creole cuisine. It’s like the Spanish paella,but it is not the same. This delicious rice can be combined with shrimps,prawns, herring, sardines, chicken, pig, cod, chop, ham, sausage and allwhat you want.
Yaniqueques: It is a snack that can be purchased at any corner and beach,is a variant of a dish cocolo. It is like a cake of wheat flour, cooked withbaking soda, water and salt and filled with meat, cheese and egg.
Gastronomia1     Gastronomia02  Gastronomia03
Yucca balls: is a dish of origin taino is also known that the Maya and tribesof South America used them. They are balls made of cassava scratched,seasoned with salt, butter and anise, stuffed with cheese, chicken,vegetables, seafood and fried in the frying pan.
Gastronomia05
Pork Roast or puya (in Santiago is known as well): is garlic, oregano porkhorniado outdoors with firewood, seasoned with saltpepper, bouillon(soup)It is eaten throughout the year especially at Christmas. You can alsoCook in the oven of any houseor directly on coal.
Gastronomia9  Gastronomia04  Gastronomia06
Pasta is also present in the Dominican diet. Consumed and all types ofpasta have adapted to Dominican cuisine while the more cooked are withoutdoubt the Spaghetti to the Creole or the Dominican a dish with many variantin the country with salami, white, green, pork chop with corn, sausage, etc.The lasagna as mentioned before is primarily consumed at Christmas,canelones, the stewed macaroni or echos saladwith tuna or cheese.

No hay comentarios:

Publicar un comentario